Vtipy na téma: Děti a Škola

23.09.2008 15:03

1.Malý Péťa byl se strýčkem u vody a moc ho štípali komáři. Pak se začalo stmívat a objevili se světlušky. Malý Péťa začal ustrašeně volat: "Strejdo, pojď honem domů. Komáři na nás přilítli s baterkama."

 

2.Jak se stupňuje slovo chudý? Chudý, chudší, nejchudší, totálně chudý, učitel.
 

 

3.Žáci první třídy mají od paní učitelky úkol. Mají sbírat kamínek za každé sprosté slovo. Paní učitelka se ptá: "Aničko, kolik máš kamínků?" Anička odpovídá: "Já mám jeden kamínek, řekla jsem »kráva«." "A kolik máš kamínků Ty, Karlíku?" Ptá se paní učitelka dál. "Já mám kamínky dva," přiznává Karlík, "za »krávu« a za »vola«." Vtom se dveře rozletí a za nimi stojí pepíček s vozíkem a říká: "Uhni ochechule, vezu štěrk!"

 

4.Mladá čerstvě vystudovaná psycholožka, blondýnka, nastupuje do první práce. Stává se psychologem na základní škole a hned je aktivní a hledá, kde začít, jak se uvést v dobrérm světle. Jde na školní dvůr a tam vidí hlouček chlapečků, jak si hrají, a pak jednoho, který stojí opodál, nic nedělá, jen tak popojde krok vlevo, pak dva doprava. Psycholožka si říká: "No to je jasné, introvert, začnu s ním a zapojím ho do hry". Jde k němu a říká: "Copak se děje, že si dneska nehraješ s ostatními?" A chlapeček se nasupí a odsekne: "Ty krávo, já jsem brankář!"

 

5.Přijde za paní učitelkou chlapec z třetí třídy a říká: "Paní učitelko, nechoďte prosím do lesa, sežerou vás tam." Učitelka jen zakýve hlavou a nevšímá si ho. Za chvíli přijde chlapec znova a říká: "Paní učitelko, nechoďte prosím do lesa, sežerou vás tam." Učitelka nevydrží a zeptá se: "A proč bych se jako měla bát?" Chlapec odpovídá: "Protože jsem slyšel toho nového tělocvikáře s panem fyzikářem, jak si říkají, Pane kolego, tu novou kolegyni tak dostat do lesa, to by bylo žrádlo, co?"

 

6.Přijde Pepíček do lékárny a povídá: "Nemáte něco proti bolesti?" "A k čemupak ti bude?" "K ničemu. To jen pro jistotu. Tatínek si totiž prohlíží mou žákovskou knížku."

 

7.Jde Honzíček do školy a potká lentilku. Lentilka říká: "Honzíčku nejez mě, nebo si krkneš." Honzíček ji sní a jde dál. Potká další lentilku a ta mu říká: "Honzíčku nejez mě, nebo si prdneš." Honzíček ji sní a jde a potká třetí lantilku a ta mu říká: "Honzíčku nejez mě, nebo budeš zpívat!" Honzíček ji sní. Honzíček je ve škole. Paní učitelka ho vyvolá: "Honzíčku, vyjmenuj abecedu." "Krk, prd, tralala."

 

8.Přijde Pepíček ze školy a říká: "Mami, dneska jsem se jediný z celé třídy přihlásil!" "No to je pěkné," říká maminka, "a na co se paní učitelka ptala?" "Kdo rozbil okno na chodbě?"

 

9.Přijde Pepíček ze školy s pětkou ze zeměpisu. Otec se rozčiluje: "Zeměpis, takový jednoduchý předmět! Co jsi neuměl?" "Nedokázal jsem na mapě ukázat Vietnam." "Podej mi atlas," přikáže táta. "Podívej tady je naše vesnice, tady Lhota, támhle jsou Kozojedy. No Vietnam tady opravdu není. Nemůže to být ale daleko, k nám do práce jezdí jeden vietnamec na kole!"

 

10.Co nám dává husa?" "Fádlo." "Sádlo, ano správně, a co nám dává ještě?" "Fádlo." "No, to už jsi říkal, ale co nám dává ještě kromě sádla?" "Fádlo." "Podívej se, Pepíčku, zkusíme to jinak. Kde spinkáš?" "V poftýlce." "No vidíš! A čím se přikrýváš?" "Pefinou." "No, a co je v peřině?" "Pefí." "No, vidíš, takže co nám dává ještě husa?" "Fádlo!"

 

11.Paní učitelka: "Tak děti, do zítřka si připravte příběh s morálním poučením za domácí úkol." Druhý den ve škole: "Tak, Janičko, pověz nám svůj příběh." "My máme doma farmu a hodně slepic, které snašejí vajíčka. Jednou jsme naložili všechny vajíčka do velikého koše a jeli jsme je prodat na trh. Po cestě auto nadskočilo a vajíčka se nám rozbila. A poučení je, že nemáme mít všechna vajíčka v jednom koši." "To je pěkný příběh. A co ty, Haničko?" "My máme taky farmu, ale prodáváme kuřata. Měli jsme strašně moc vajíček a těšili jsme se, kolik  kuřátek se nám vylíhne, ale vylihlo se jich jen devět. A poučení je, že nemáme počítat kuřata, dokud se nevylíhnou." "To je taky pěkný příběh. "A co si  připravil Pepíček?" "Můj strejda Bob dělal pilota ve Vietnamu. Jednou ho trefili, tak vyskočil padákem a měl sebou jenom flašku whisky, mačetu a kulomet. Ve vzduchu vypil všechnu whisky a dopadl přímo mezi nepřátelské vietnamce! Sedmdesát jich postřílel. Potom stopadesát rozsekal mačetou. A zbytek roztrhal holýma rukama a dostal se domů." "No ale Pepíčku, jaké je v tom morální poučení?" "Neserte strejdu Boba, když se ožere,,

 

12.V mateřské školce: "Děti jak se řekne malý dub?" "Doubek." Ozvalo se. "A co malý buk?" "Bůček!"
 

 

13.Učitel: "Pepíčku, máš doma nějaké zvířátko?" "Mám tchoře. Spí v posteli u mých nohou." "Cože? Tchoře? A co ten smrad?" "Už si zvykl."

 

14.Prvňáček Matoušek asi po dvou týdnech školní docházky prohlásil: "Já už do té školy nebudu chodit." "A proč?" zajímala se maminka. Matýsek se zamračil: "Protože paní učitelka se nás pořád na něco vyptává!"
 

 

15."Toníku, vyskloňuj slovo chléb." Vyvolá Paní učitelka Tondu. "První pád: Kdo, co? Chléb. Druhý pád: S kým s čím? Se salámem. Třetí pád. Komu čemu? Mě."

 

16.Zahraniční student se ptal našeho: "Co česky znamená šimsisi?" "No, jestli sisišim!"

17.Co je to škola?
Š íleně
K ruté
O btěžování
L íných
A deptů

 18.Pepíček přijde do školy s velkou boulí na hlavě a paní učitelka se ho ptá, co dělal. A Pepíček odpověděl: "Chtěla mě štípnout vosa. Nestihla to. Tatínek jí vzal lopatou!!"

 

19."Mami dnes jsem se v parku jedné paní moc líbil." "A co říkala?" "Prý jestli jsou všechny děti jak já, hned začne brát antikoncepci."

 

20.Pepíček se učí jezdit na kole. Poprvé objíždí dům a volá: "Mamí bez šlapání!" Podruhé objíždí dům a volá: "Tatí bez drření!" A potřetí objíždí dům se slovy: "Babi, bež žubů!"

—————

Zpět